Recepten inspiratieBudgetvriendelijke recepten bij Delhaize

Budget koken met Kleine Leeuwtjes en voor minder dan 3 euro

Een lekkere maaltijd op tafel toveren moet niet altijd duur zijn. Wist je dat je bij Delhaize op 2 manieren een feestmaal kan klaarmaken voor een laag budget? Op deze pagina verzamelen we recepten gemaakt van Kleine Leeuwtjes en recepten voor minder dan 3 euro.  De Kleine Leeuwtjes zijn die producten voor elke dag die laag geprijsd staan. Ja, een smakelijke maaltijd is er eentje aangepast aan jouw budget. 
Smullen maar! 

Budgetrecepten voor minder dan €3/persoon

Hoe berekenen we de prijs?

De prijzen die op deze pagina per gerecht worden aangegeven, zijn de prijzen per persoon of per stuk. Die berekenden we op basis van de lijst van ingrediënten en de hoeveelheid die we daarvan nodig hebben voor een gezin van 4 personen.

Wat zit daar dan nog bij inbegrepen? De ingrediënten die jij waarschijnlijk thuis al in voorraad hebt zoals zout, peper, kruiden, olie, azijn of boter. Daarvoor rekenen we zo'n 0,20 € per persoon. Wat laten we uit onze berekening? Energiekosten en dergelijke die nodig zijn om te koken. De totale prijs is gebaseerd op de prijzen van Delhaize-producten die beschikbaar zijn op delhaize.be. Maar laat het rekenen maar aan ons over, jij kan aan de slag in de keuken!