Tarte tatin met appelen en yoghurt
door Gema Gomez


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 eieren
- 5 jonagoldappelen (± 750 g)
- 125 g volle yoghurt natuur
- 225 g allroundbloem
- 1/2 zakje baking powder (10 g)
- 220 g fijne kristalsuiker
- 1 snufje zout
- 150 g karneboter
- 3 eieren
- 5 jonagoldappelen (± 750 g)
- 125 g volle yoghurt natuur
- 225 g allroundbloem
- 1/2 zakje baking powder (10 g)
- 220 g fijne kristalsuiker
- 1 snufje zout
- 150 g karneboter