Cannelloni met champignons en ricotta


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g witte champignons
- 12 feuilles verse lasagnevellen
- 250 g ricotta
- 30 cl bechamel
- 40 g geraspte parmezaan
- 400 g gepelde tomaten in blokjes
- 2 eieren
- 1 teentje knoflook
- 1 krop Romeinse sla
- peper
- 4 el olijfolie
- zout
- 1 el azijn
- 500 g witte champignons
- 12 feuilles verse lasagnevellen
- 250 g ricotta
- 30 cl bechamel
- 40 g geraspte parmezaan
- 400 g gepelde tomaten in blokjes
- 2 eieren
- 1 teentje knoflook
- 1 krop Romeinse sla
- peper
- 4 el olijfolie
- zout
- 1 el azijn