Terugroeping product:" Schär MIX IT RUSTICO 1kg" sporen van tropaanalkaloïdenMeer info >

Recept zoekresultatenKabeljauw met tomaten en parmezaan
Recept zoekresultatenKabeljauw met tomaten en parmezaan
Delhaize logo
  • Kabeljauw met tomaten en parmezaan
    Nutri-Score A

Kabeljauw met tomaten en parmezaan

Kabeljauw met tomaten en parmezaanA
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 6 tomaten
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 250 g verse tagliatelle
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 afgestreken el tijm
  • 500 g diepgevroren kabeljauw
  • basilicum
  • 6 tomaten
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 250 g verse tagliatelle
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 afgestreken el tijm
  • 500 g diepgevroren kabeljauw
  • basilicum

Begin met koken

: 30 min
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Fruit de gesnipperde ui in 3 eetlepels olijfolie in een pan op zacht vuur.
3
Snij intussen de tomaten middendoor, ontpit en snij ze dan in blokjes.
4
Doe het geperste lookteentje en de tijm bij de ui in de pan, roer 2 min., voeg dan de tomaten toe. Kruid met peper en zout en neem van het vuur.
5
Strijk 1 eetlepel olie uit op de bodem van een ovenschaal. Leg er de in stukken gesneden kabeljauw op, kruid met peper en zout. Bedek met de tomaten, bestrooi met parmezaan en zet 15 min. in de oven.
6
Kook de tagliatelle beetgaar (zie verpakking).
7
Bestrooi de vis met basilicum en serveer warm met de tagliatelle.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Fruit de gesnipperde ui in 3 eetlepels olijfolie in een pan op zacht vuur.
3
Snij intussen de tomaten middendoor, ontpit en snij ze dan in blokjes.
4
Doe het geperste lookteentje en de tijm bij de ui in de pan, roer 2 min., voeg dan de tomaten toe. Kruid met peper en zout en neem van het vuur.
5
Strijk 1 eetlepel olie uit op de bodem van een ovenschaal. Leg er de in stukken gesneden kabeljauw op, kruid met peper en zout. Bedek met de tomaten, bestrooi met parmezaan en zet 15 min. in de oven.
6
Kook de tagliatelle beetgaar (zie verpakking).
7
Bestrooi de vis met basilicum en serveer warm met de tagliatelle.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 451; energie (kCal): 107; vetten (g): 4,3; verzadigde vetten (g): 1; koolhydraten (g): 9,7; suikers (g): 2,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 504,83
Kids,Vis - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Smaaktrostomaten
Delhaize Smaaktrostomaten
2 × 450 gr
4
19
Grana padano | Hard | Geraspt
Delhaize Grana padano | Hard | Geraspt
+/- 100 gr
2de tegen -50%
+/-€
2
85
Pasta | Tagliatelli | Al dente
Soubry Pasta | Tagliatelli | Al dente
375 gr
8 voor €4.99
1
45
Gele uien | Verpakt | Bio
Delhaize Gele uien | Verpakt | Bio
1 kg
Bio
    2
    29
    Kabeljauwfilet | IJsland
    Delhaize Kabeljauwfilet | IJsland
    2 × +/- 330 gr
    +/-€
    9
    24
    Basilicum | Verpakt
    Delhaize Basilicum | Verpakt
    20 gr
    1
    55

    Reeds in je keuken

    Lookbol | Netje
    Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79
    Olijfolie | Extra vierge
    Filippo Berio Olijfolie | Extra vierge
    50 cl
    9
    19
    Tijm | Verpakt
    Delhaize Tijm | Verpakt
    20 gr
    1
    49
    Totaal:
    +/-€35,00