Rijsttaboulé met balletjes, groenten en rode bieten-yoghurtsaus
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g varkens- en kalfsgehakt zonder kruiden
- 1 broccoli
- 250 g diepvrieserwten
- 250 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
- 150 g gekookte rode bieten
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1 biocitroen
- 250 g basmatirijst
- 250 g natuuryoghurt
- 6 el olijfolie
- 1 el gemalen koriander
- 2 kl gemalen komijn
- 1 snuifje gemalen kaneel
- peper
- zout
- 500 g varkens- en kalfsgehakt zonder kruiden
- 1 broccoli
- 250 g diepvrieserwten
- 250 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
- 150 g gekookte rode bieten
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1 biocitroen
- 250 g basmatirijst
- 250 g natuuryoghurt
- 6 el olijfolie
- 1 el gemalen koriander
- 2 kl gemalen komijn
- 1 snuifje gemalen kaneel
- peper
- zout