Koolvis in tomatensaus op Italiaanse wijze


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 675 g diepgevroren Alaska Pollack filets
- 800 g gepelde tomaten in blokjes
- 1 ui
- 250 g gemelli
- 5 cl droge witte wijn
- 2 teentjes knoflook
- 100 g rucola
- peper
- 1 afgestreken el gedroogde oregano
- zout
- 6 el olijfolie
- 1,5 el azijn
- 130 g gesneden groene olijven
- 675 g diepgevroren Alaska Pollack filets
- 800 g gepelde tomaten in blokjes
- 1 ui
- 250 g gemelli
- 5 cl droge witte wijn
- 2 teentjes knoflook
- 100 g rucola
- peper
- 1 afgestreken el gedroogde oregano
- zout
- 6 el olijfolie
- 1,5 el azijn
- 130 g gesneden groene olijven