Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenScampi’s met rode curry
Delhaize logo
  • Scampi’s met rode curry
    C

Scampi’s met rode curry

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Gluten vrij
Moederdag,Eindejaar,Vis - minder dan 3€
Hoofdgerecht
Scampi’s met rode curryC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 40 cl kokosmelk
  • 1 bosje koriander
  • 2 el fish sauce
  • 2 el limoensap
  • 1 el rode currypasta
  • 2 el arachideolie
  • 1 kl suiker
  • 450 g diepgevroren scampi's

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kokosmelk

Delhaize

Kokosmelk

40 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Kruiden | Koriander | Blaadjes

Santa Maria

Kruiden | Koriander | Blaadjes

10 gr

€2,95

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Mild curry paste

Patak's

Mild curry paste

165 gr

€2,09

Olie | Arachide

Delhaize

Olie | Arachide

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€3,19

Garnalen | 27/33 | Bio

Delhaize

Garnalen | 27/33 | Bio

2 × 300 gr

Bio

€23,98

Reeds in je keuken

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Totaal:
€33,89

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Snipper de ui fijn en snij de paprika in kleine vierkantjes. Schil en snij de appel in blokjes. Bak alles 5 min. aan in de olie in een wok op zacht vuur.
  2. Voeg de currypasta toe, roer 1 min., doe er dan kokosmelk bij. Laat 5 min. op zacht vuur sudderen.
  3. Pel ondertussen de scampi’s, maar laat er het staartje en de laatste staartvinnen aan. Doe ze bij in de saus, evenals het limoensap, de fish sauce en de suiker. Laat nog 5 min. sudderen.
  4. Breng op smaak met peper en zout, voeg de gehakte koriander toe. Serveer goed warm met rijstnoedels.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 504; energie (kCal): 121; vetten (g): 8,6; verzadigde vetten (g): 5,6; koolhydraten (g): 3,2; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1; eiwitten (g): 7,7; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 378
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieC
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 504; energie (kCal): 121; vetten (g): 8,6; verzadigde vetten (g): 5,6; koolhydraten (g): 3,2; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1; eiwitten (g): 7,7; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 378
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Gluten vrij
Moederdag,Eindejaar,Vis - minder dan 3€
Diner
Zomer,Winter
Hoofdgerecht
  • Scampi’s met rode curry
    C

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kokosmelk

Delhaize

Kokosmelk

40 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Kruiden | Koriander | Blaadjes

Santa Maria

Kruiden | Koriander | Blaadjes

10 gr

€2,95

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Mild curry paste

Patak's

Mild curry paste

165 gr

€2,09

Olie | Arachide

Delhaize

Olie | Arachide

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€3,19

Garnalen | 27/33 | Bio

Delhaize

Garnalen | 27/33 | Bio

2 × 300 gr

Bio

€23,98

Reeds in je keuken

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Totaal:
€33,89