

Eendenborst met speculoos en veenbessenchutney, butternut en gegrilde peren
Gemiddeld, 30-60 min.
GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect tijdens de laatste Black Friday week met de code BFCOLLECT!>> Langs hier <<
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
4 op 5Toon:
Delhaize
Wortelen
3 kg
€3,29
Delhaize
Kikkererwten
240 gr
€0,85
Sandra Bekkari
Granola | Cashewnoten
300 gr
€7,65
365
Mozzarella | Bol
125 gr
€0,79
Delhaize
Honing | Bloemen
250 gr
€1,59
Santa Maria
Kruiden | Fijne kruiden
13 gr
€2,95
Taste of Inspirations
Azijn | Balsamico | Modena
25 cl
€5,99
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 15 min. + 35 min. kooktijd
Tip: Werk eventueel af met een paar verse basilicumblaadjes.
Toon:
Delhaize
Wortelen
3 kg
€3,29
Delhaize
Kikkererwten
240 gr
€0,85
Sandra Bekkari
Granola | Cashewnoten
300 gr
€7,65
365
Mozzarella | Bol
125 gr
€0,79
Delhaize
Honing | Bloemen
250 gr
€1,59
Santa Maria
Kruiden | Fijne kruiden
13 gr
€2,95
Taste of Inspirations
Azijn | Balsamico | Modena
25 cl
€5,99
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55