

Klassieke vol-au-vent
Gemiddeld, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Spekreepjes | Gezouten
2 x 100 gr
€2,35
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,19
Delhaize
Broccoli | 1 stuk
1 st
€1,35
Sandra Bekkari
Granola | Cashewnoten
300 gr
€7,65
Delhaize
Kruimeldeeg | Vers
230 gr
€0,89
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
Delhaize
Room 20%
2 × 20 cl
€1,50
Delhaize
Gele uien | Netje
2 kg
€2,59
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25
Bereidingstijd: 20 min. (+ 30 min. kooktijd)
Tip: Broccoliroosjes zijn echte sponsjes! Voor dit type bereiding stoom je ze daarom best in plaats van ze in kokend water te koken.
Toon:
Delhaize
Spekreepjes | Gezouten
2 x 100 gr
€2,35
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,19
Delhaize
Broccoli | 1 stuk
1 st
€1,35
Sandra Bekkari
Granola | Cashewnoten
300 gr
€7,65
Delhaize
Kruimeldeeg | Vers
230 gr
€0,89
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
Delhaize
Room 20%
2 × 20 cl
€1,50
Delhaize
Gele uien | Netje
2 kg
€2,59
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25