Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Start je franchise bij Delhaize

Word zelfstandig ondernemer bij Delhaize

Delhaize heeft een jarenlange reputatie voor het leveren van uitstekende klantenservice en kwaliteitsproducten. Onze zelfstandige uitbaters kunnen niet alleen terugvallen op een naam die staat voor kwaliteit, maar krijgen ook de steun van Delhaize op het gebied van knowhow, logistiek, informaticaondersteuning, reclamecommunicatie en instrumenten voor klantencontacten, zoals de Superplus-kaart.

Vandaag steunt het succes van Delhaize op verscheidene sleutelelementen:

 • passie voor voeding, gezondheid en voedselveiligheid;
 • gastronomie;
 • innovaties;
 • eenvoud voor de consument;
 • een aangenaam kader om te shoppen;
 • uitbreiding van het winkelnetwerk.

Herken jij jezelf in bovenstaande elementen? Word dan franchisnemer. Het is vrij eenvoudig, je bent er momenteel maar een stap van verwijderd: vul zonder langer te wachten het contactformulier hieronder in.

 

Komt het formulier niet tevoorschijn? Gelieve je adblocker uit te schakelen en de cookies van Delhaize te aanvaarden of klik hier

Wat kan je verwachten wanneer je je kandidaat stelt?

Je beslissing is genomen, je wilt een Delhaize supermarkt uitbaten. Leuk! Je kandidaat stellen is heel eenvoudig. Hieronder leggen we je in vier stappen uit wat je te doen staat, en wat je kan verwachten.

1. Vul bovenstaand contactformulier in. Hieropvolgend zal één van onze affiliate partners een verkennend gesprek organiseren.

2. Blijk je in de wieg gelegd als zelfstandige uitbater van een Delhaize filiaal? Dan wordt je opgenomen in onze pool van kandidaten.

3. Indien we een geschikt project voor je vinden, contacteren we je. Daarna werken we samen aan de (her)opening of overname.
4. Na het afronden van de contractuele fase en een opleidingstraject van minstens 4 weken wordt alles in het werk gesteld om te klanten zo snel mogelijk te verwelkomen in jouw Delhaize filliaal.

Wat maakt van jou de uitbater die het verschil kan maken? En wat kan Delhaize voor je betekenen als partner? Vul ons contactformulier in om het te ontdekken.

 

Start je franchise bij Delhaize

Delhaize heeft zijn sterke reputatie te danken aan zijn vooruitstrevendheid en zin voor vernieuwing. Steeds vanuit het idee de klant centraal te plaatsen. Een stap verder gaan in het belang van onze klanten is een ingesteldheid die gedeeld wordt doorheen onze onderneming en die ook door onze franchisenemers wordt nagestreefd.

Wat Delhaize je aanbiedt:

 • Jarenlange ervaring in de samenwerking met zelfstandigen;
 • Een lokale partner die deel uitmaakt van een internationale groep;
 • Een sterk merk met een stevige reputatie;
 • Innovatieve en moderne concepten;
 • Bewezen rentabiliteit;
 • Ruime ondersteuning met respect voor uw zelfstandigheid, zowel bij opstart als na opening van uw winkel.

Wat Delhaize van je verwacht:

 • Sterke ondernemingszin met een passie voor retail;
 • Klantgerichte mindset en lokale verankering. De klant staat bij Delhaize centraal;
 • Affiniteit met verse voeding;
 • Een gemotiveerden enthousiaste en resultaatgerichte ondernemer!

De enseignes van Delhaize

Proxy Delhaize

Proxy Delhaize wil zo dicht mogelijk bij zijn klanten staan.

Met deze winkelformule biedt Delhaize een heuse buurtsupermarkt aan die inspeelt op de behoeften van de consument: comfortabel winkelen, flexibiliteit, kwaliteitsaanbod van voedingsproducten en uiteraard nabijheid.

 

Delhaize AD

Meer dan 220 winkels die je de essentie van het assortiment van Delhaize voorstellen, en waarvan de meeste winkels open zijn op zondagvoormiddag: dat is AD Delhaize. De zelfstandige uitbaters, stuk voor stuk mensen met een groot hart voor voeding, krijgen voortdurend opleidingen om jou het beste van de moderne distributiewereld aan te bieden: nabijheid, aangename omgeving, zeer soepele openingsuren en producten van een onberispelijke kwaliteit.

Shop & Go Delhaize

In een wereld waar alles snel gaat, is shop&go een oplossing die winkelen makkelijk maakt. De winkels liggen op de weg, zijn altijd open en hebben een beperkte maar zeer praktische oppervlakte.

Shop&go beantwoordt aan alle dagelijkse behoeften met de grote hoeveelheid verse en kant-en-klare producten, seizoensfruit- en groenten en een zeer uitgebreide keuze, zodat je iedere dag goed kunt eten.

Trekt een van bovenstaande formules je aan? Dan weet je wat je te doen staat.