Gehaktballen met selder in tomatensaus


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g kalfs- of varkensgehakt
- 1 ei
- 4 groene selderstengels
- 1 teentje knoflook
- 400 g tomatenvlees op provençaalse wijze
- 1 zakje aardappelpuree
- peterselie
- 2 el paneermeel
- peper
- 2 e.l. olijfolie
- 400 g kalfs- of varkensgehakt
- 1 ei
- 4 groene selderstengels
- 1 teentje knoflook
- 400 g tomatenvlees op provençaalse wijze
- 1 zakje aardappelpuree
- peterselie
- 2 el paneermeel
- peper
- 2 e.l. olijfolie