Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Laat die lekkere lunch maar komen!

De lunch is het perfecte moment om iets hartelijk en lekkers te eten. Of je nu gaat voor een bagel, panini, Bretoense pannenkoek of wrap - wij hebben voor jouw ontzettend veel heerlijke lunchideeën, zodat jij al uitkijkt naar je lunch. Bekijk alle recepten en laat je verleiden door al het lekkers. Tip: Vergeet ook niet de opties voor een verrukkelijke brunch te bekijken! Zo heb je twee vliegen in één klap! Genieten maar.

Werk je graag met seizoensgebonden producten? Dat kan!

Scoren met Nutri-Score A of B tijdens lunch

Yes, je leest het goed! Jij kan zelfs scoren met een heerlijke lunch met Nutri-Score A en B. Zo schud jij binnenkort een heerlijke Griekse pastasalade uit je mouw, een bruschetta-pizza of bagels met edamamepesto. 

Tip: Neem je hem mee naar school of het werk? Maak dan ineens genoeg, want iedereen gaat willen proeven van jouw creatie!

Wees een local hero met deze lokale recepten

Niet alleen de Belgische boeren zijn lokale helden. Ook jij kan dat zijn. Heel simpel... door lokaal te eten. Zo tonen wij 5 lokale toprecepten voor onze lokale helden. Bereid bijvoorbeeld de pannenkoek met grijze en garnalen en prei van bij ons. Of kies voor de Luikse salade met gerookte kip of aspergesoep à la flamande. Wij hebben ze alvast geproefd en goedgekeurd! 
 

Ontdek alle recepten per menugang