Falafels met grijze garnalen
Makkelijk, > 60 min.
Bereidingstijd: 30 min.
Vinaigrette: Meng de mosterd met de azijn en roer deze met een kleine garde goed door. Voeg hier in een straaltje de olijfolie aan toe onder voortdurend roeren. Kruid met peper en zout.
Tip: Tomaat-garnaal is ook lekker met gebakken krielaardappelen.
Toon:
Delhaize
Gekookte Gambas | Bio
2 × 300 gr
€13,58
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Tomaten | San Marzano
2 × 500 gr
€7,58
Delhaize
Rode radijzen | Bussel
1 st
€1,09
Delhaize
Komkommer
1 st
€0,99
Delhaize
Kropsla | Serre | Verpakt
1 st
€1,19
Delhaize
Bladpeterselie Verpakt
100 gr
€1,49
Pauwels
Saus| Cocktail
255 gr
€3,29
Delhaize
Natuurazijn
1,5 l
€0,52
Delhaize
Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
€1,29
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
1 l
€8,99
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25
Ontdek de beste wijnen voor dit recept