Bagel met edamamepesto, gegrilde courgette en verse geitenkaas
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g edamameboontjes
- 1/2 bussel basilicum
- 25 g pijnboompitten
- 120 g van een rolletje verse geitenkaas
- 30 g Grana Padano
- 6,5 cl slaolie
- 2 el olijfolie
- 1 courgette
- 1 klein teentje knoflook
- 1/2 biocitroen
- 4 bagels
- peper
- zout
- 100 g edamameboontjes
- 1/2 bussel basilicum
- 25 g pijnboompitten
- 120 g van een rolletje verse geitenkaas
- 30 g Grana Padano
- 6,5 cl slaolie
- 2 el olijfolie
- 1 courgette
- 1 klein teentje knoflook
- 1/2 biocitroen
- 4 bagels
- peper
- zout