Cake met olijven en rauwe ham
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Bosto
Rijst | Basmati | Kookbuiltje
4 x 75 gr
€2,29
Herta
Hesp | Superieur | Sneden
100 gr
€2,75
Delhaize
Wortelen Bos | Verpakt
1 st
€2,19
Hak
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
€1,99
Delhaize
Gruyère | Geraspt
150 gr
€4,69
Campina
Melk | 0% V.G.
6 x 1 l
€11,89
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
365
Bouillon | Kip | Vetarm
120 gr
€0,45
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Kooktip
Als je ze warm opdient, kunt je bij je rijstgebakjes Delhaize “Kids” saus voor deegwaren geven.
Toon:
Bosto
Rijst | Basmati | Kookbuiltje
4 x 75 gr
€2,29
Herta
Hesp | Superieur | Sneden
100 gr
€2,75
Delhaize
Wortelen Bos | Verpakt
1 st
€2,19
Hak
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
€1,99
Delhaize
Gruyère | Geraspt
150 gr
€4,69
Campina
Melk | 0% V.G.
6 x 1 l
€11,89
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
365
Bouillon | Kip | Vetarm
120 gr
€0,45
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79