Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

receptenontbijt

Maak een vliegende start van de dag met onze heerlijke ontbijtrecepten

Maak van je ochtend een feest met een gezond ontbijt. Probeer eens iets anders dan een standaard boterham met choco en ontdek heel wat nieuws voor in de ochtend. Je kan bijvoorbeeld granola maken, heerlijke pancakes, banenbrood, een smoothie bowl, kaneelbroodjes en nog veel meer. De keuze is aan jou! Wij voorzien je van de beste ontbijtrecepten, zodat jij al kan genieten vanaf de vroege uurtjes. En psst, voor de zoetebekken onder ons: neem ook eens een kijkje bij patisserie en pancakes.

Wij zijn alvast benieuwd naar jouw nieuwe favoriete ontbijtrecepten voor de ochtend! 

Wil je een seizoensgebonden ontbijt op tafel toveren?

Ontbijt recepten met een top Nutri-Score

Dankzij onze lekkere Nutri-Score ontbijt recepten sla je nooit meer een ontbijt over want die zijn gewoon té lekker. Zo tover je bijvoorbeeld een klassiek verloren brood of smoothie bowl met aardbeien en banaan op tafel. Het beste moet nog komen... Het is niet alleen lekker en met Nutri-Score A of B, het is vaak ook super snel klaargemaakt! Van een win-win gesproken.
 

Ontbijten met lokale ingrediënten smaakt dubbel zo goed!

Heerlijke ontbijtrecepten met producten van bij ons? Dat kan. Zo maak je bijvoorbeeld 's ochtends een theetje met de LocalTea groene thee die gemaakt is van de LocalTea theeplantage in België of een heerlijke toast kanibaal met rundsvlees van boer Raf uit Oost-Vlaanderen. Heb jij het liever wat zoeter? Maak dan een verse wafel met bio-melk van boer Luc uit Limburg. Smullen geblazen. Lekker van bij ons.

Een Flexi-start van de dag met onze ontbijtrecepten

Ben jij een flexitariër? En zoek je inspiratie voor smakelijke ontbijtrecepten? Wij hebben voor jou een overheerlijk aanbod aan flexitarische gerechten. Zo leggen we jou uit hoe je zelf lekkere granola maakt of pancakes met bosbessen en banaan! Heb jij liever een boterham of toast? Geen probeem, binnen de 5 minuten tover jij een lekkere zelfgemaakte eiersla uit je mouw. Zo is het al van 's ochtends genieten.

Ontdek alle recepten per menugang