Recept zoekresultatenToast met geitenkaas en witloof
Recept zoekresultatenToast met geitenkaas en witloof
Delhaize logo
  • Toast met geitenkaas en witloof
    Nutri-Score C

Toast met geitenkaas en witloof

door Jelle The Messy Chef
Toast met geitenkaas en witloofC
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 500 g vollegrondwitloof
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes dragon
  • 2 takjes rozemarijn
  • 200 g geitenbrie
  • 1/2 biowoudbrood
  • 40 g boter
  • 2 el pompoenpitten
  • peper
  • zout
  • 500 g vollegrondwitloof
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes dragon
  • 2 takjes rozemarijn
  • 200 g geitenbrie
  • 1/2 biowoudbrood
  • 40 g boter
  • 2 el pompoenpitten
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min.
  1. 1
    Verwijder het harde uiteinde van de witloofstronkjes, snijd ze horizontaal in 2 en nijd dan de blaadjes overlangs in 2. Fruit ze in een braadpan met de helft van de boter tot ze goudbruin zijn. Kruid met peper en zout.
  2. 2
    Gril de pompoenpitten zonder toevoeging van vetstof in een antiaanbakpan, tot ze beginnen te knetteren.
  3. 3
    Snijd het brood in 4 dikke sneetjes en bak ze aan de 2 kanten goudbruin, in een braadpan met de rest van de boter, het hele teentje knoflook en de rozemarijn.
  4. 4
    Garneer de toasts met fijne, lange plakjes geitenbrie. Verdeel er het witloof over, bestrooi met dragonblaadjes en pompoenpitten.
  5. 5
    Dien meteen op als lunch of bij een brunch.
  1. 1
    Verwijder het harde uiteinde van de witloofstronkjes, snijd ze horizontaal in 2 en nijd dan de blaadjes overlangs in 2. Fruit ze in een braadpan met de helft van de boter tot ze goudbruin zijn. Kruid met peper en zout.
  2. 2
    Gril de pompoenpitten zonder toevoeging van vetstof in een antiaanbakpan, tot ze beginnen te knetteren.
  3. 3
    Snijd het brood in 4 dikke sneetjes en bak ze aan de 2 kanten goudbruin, in een braadpan met de rest van de boter, het hele teentje knoflook en de rozemarijn.
  4. 4
    Garneer de toasts met fijne, lange plakjes geitenbrie. Verdeel er het witloof over, bestrooi met dragonblaadjes en pompoenpitten.
  5. 5
    Dien meteen op als lunch of bij een brunch.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 197 kcal - Vetten: 11,7 g - Koolhydraten: 15,1 g - Vezels: 2,6 g - Eiwitten: 6,8 g
Belgisch
Vegetarisch
Winter
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Pompoenzaad
    2 el

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Delhaize Witloof | Hydrocultuur | Bio
    500 gr
    Bio
      3
      29
    • Santa Maria Kruiden | Dragon
      7 gr
      -10% voor 3
      2
      95
    • Santa Maria Kruiden | Rozemarijn
      21 gr
      -10% voor 3
      2
      95
    • Delhaize Brie | Mini portie
      2 × 155 gr
      3 voor €5.5
      2
      79
    • Delhaize Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten
      180 gr
      Bio
        3
        59
      • Paysan Breton Boter | Gezouten
        125 gr
        2
        59
      • Reeds in je keuken

      • Delhaize Lookbol | Netje
        75 gr
        1
        79
      • Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
        35 gr
        -10% voor 3
        4
        29
      • Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
        140 gr
        -10% voor 3
        6
        35

      Totaal:

      €20,95