Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

Plantaardig eten
Plant-based
Better Eating
Better Planet
Better Living

Let's get flexi!

Flexi eten, wat is dat eigenlijk?

Flexi eten, wat is dat eigenlijk?

De term flexi staat voor flexitarisch eten. Maar wat eet een flexitariër dan precies? De flexi-lifestyle draait volledig om afwisseling. Zo eten flexitariërs wel vlees en vis, maar op andere dagen kiezen ze resoluut voor vegetarische of veganistische gerechten. En dat maakt flexi net zo fijn: je kunt van alles proeven en genieten en zoekt zelf het juiste evenwicht. Misschien ben jij zelfs al flexitariër zonder dat je het weet! Want als je minstens één dag per week bewust plant-based eet, dan heb je de titel al verdiend. Sluit jij je ook aan bij onze enthousiaste flexi-community?

Zet je week zonder vlees goed in met Flexi Maandag

Er is geen betere manier om je weekend te verteren dan met een frisse, lichte flexitarische maaltijd. En wat dacht je ervan om 't een wekelijkse gewoonte te maken? Wij zijn jouw partner in crime! Op Flexi Maandag inspireren we je elke week opnieuw met de allerlekkerste flexi-gerechten om van te smullen. We delen makkelijke recepten met zoveel mogelijk producten met Nutri-Score A en B, want die zitten boordevol goede voedingswaarden. Zo geef je je gezondheid een stevige boost voor de rest van de week!

This or That: jouw favoriete flexi-gerechten

This or That: jouw favoriete flexi-gerechten

Vorig jaar deden we een leuk (fl)experimentje in de winkel. We trakteerden onze klanten op twee gerechtjes uit de wereldkeuken: curry en moussaka. Aan de enthousiaste proevers vroegen we daarna om hun ultieme favoriet te kiezen uit de twee hapjes. En pas dan onthulden we dat beide recepten 100% veggie waren. Wat een verrassing! Ben jij ook benieuwd naar de reactie van onze klanten? Ontdek ze in dit korte filmpje.

Plant-based producten in de kijker