Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

Productterugroeping:« 200G DLL COOKIES DOUBLE CHOCOLATE van het merk Delhaize »Lees meer >

BlogpaginaBeter etenLokaalZuivel bij Delhaize
Lokaal
Ons lokaal aanbod
Telers & boeren

Zuivel bij Delhaize: Da’s vers en lekker

Bij Delhaize gaan we voor 100% Belgische oorsprong waar mogelijk en werken we aan korte circuits om een volledige transparantie van de keten tot stand te brengen. Dagelijks staan we in contact met de boeren en breiden we ons bio-gamma verder uit. Zo kunnen we jullie binnenkort verwennen met een nog mooier assortiment! 

Ontdek onze lekkere bio-zuivelselectie

Delhaize ging zo’n drie jaar geleden een lange termijn partnership met de coöperatie Biomilk.be aan, dat is goed voor de producent en voor jou! Alle bio-producten die gemaakt zijn op basis van de melk van deze coöperatie kan je herkennen aan het logo van Biomilk.be op de verpakking. Dat staat voor 100% fair, 100% Belgisch en 100% biologisch. Delhaize engageert zich door op jaarbasis  een vast volume  aan te kopen bij de coöperatie. Zo krijgen onze bio-melkveehouders, groot of klein, altijd een eerlijke vergoeding. Want zij verdienen een duwtje in de rug! We zijn er dan ook fier op dat we de eerste retailer zijn die zo’n samenwerking op kon starten. Daardoor kunnen we jullie een groot Biomilk.be-assortiment aanbieden met de lekkerste melk, room, ijs, kaas en yoghurt.  

Fan van een Belgisch eitje op het menu? Daarvoor streven we bij Delhaize. 100% van de eieren van ons eigen merk zijn dan ook Belgisch. We staan dagelijks in contact met bio-boeren via verpakkingstations en we gaan lange termijn samenwerkingen met hen aan. Zo weten zij dat hun volledige productie bij ons verkocht wordt aan een vaste prijs en wij dat die van topkwaliteit is! Ons doel voor 2021: 75% van de eieren rechtstreeks op de boerderij zelf te laten verpakken, zo krijgen we nog meer transparantie.  

Daarnaast wordt ook ons iconische Kerkjes-assortiment met meer dan 20 referenties gemaakt met Belgische weidemelk en volgens recepten exclusief voor Delhaize. Dat geldt trouwens ook voor het assortiment van onze chocomousses en bavarois.  

Belgische producten om van te smullen:

Deze producenten voorziet Delhaize van bio-zuivelproducten

Luc Hollands

Tussen het adembenemend golvend landschap van Teuven, deelgemeente van Voeren, grazen de honderd melkkoeien van bio-melkboer en voorzitter van coöperatie Biomilk.be Luc Hollands. Delhaize ging met hem een unieke samenwerking aan. Resultaat? Heerlijk verse en lang houdbare bio-melk.

Thibault Gérardy

Wie enkele kilometers van Vielsalm wegrijdt, komt al snel – diep in de Luxemburgse Ardennen- de magnifieke weilanden van melkboer Thibault Gérardy tegen. Daar grazen zijn koeien rustig. Hier halen we lekkere biologische melk, die we gebruiken in een breed gamma  zuivelproducten. 

Jakob Devreese 

In het West Vlaamse Lo-Reninge ligt het Ranke Riet, ofwel het melkveebedrijf van vader en zoon Antoon en Jakob Devreese. Hier zijn ze elke dag druk in de weer om de lekkerste en verste bio-melk te produceren.