Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week đź›’đźš—Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

BlogpaginaBeter etenLokaalLokaal gebak uit West-Vlaanderen.
Lokaal
Telers & boeren

Lokaal gebak uit West-Vlaanderen.

Al drie generaties lang steekt de familie Gaelens de handen uit de mouwen op hun artisanale bakkerij. Met als resultaat? Heerlijk geurende gebakjes om je vingers en duimen bij af te likken. Alles wordt met de hand en natuurlijke basisingrediënten gemaakt. Hun ervaring? Die staken Paul en Isabelle op bij hun ouders en grootouders. "Mijn opa begon zijn carrière bij een Brusselse bakker met Zwitserse roots. Daar legde hij onder meer de basis voor de misérable die wij tot op vandaag maken." Een heerlijk stukje geschiedenis, dat zo nu en dan wordt gepimpt met nieuwigheden, zomaar in jouw winkel! Hmm.. om je vingers bij af te likken!

Koken? Lekker vers van bij ons!

Ons lokaal recept met gebak

Hmmmm een heerlijke zoete zonde, dat smaakt altijd! Ben jij een echte zoetekauw? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Want deze macaron met vulling van framboos zal je hartje sneller doen slaan.

Meer recepten voor een lekker gebak

Breng een virtueel bezoek aan onze lokale producten

Benieuwd hoe het er bij onze lokale producenten aan toegaat? Breng een virtueel bezoek aan onze boeren en ontdek het leven op de boerderijen. Stap door de poort en kies welke boer je wilt bezoeken. Loop rond in de boerderij, kijk om je heen en bekijk de video's. Na het bezoek kan je meedoen met de Belhaize quiz Ă©n maak je kans om een goodiebag te winnen. Klik hier