BlogpaginaBeter eten
#HalloGoebezigers
Better Eating
Better Planet
Better Living

Beter eten

Wil je graag gezonder leven zoals een échte Goebeziger? Dan is het belangrijk dat je begint met beter te eten. We horen je al denken: “Oké, maar wat houdt dat precies in?” Geen zorgen! Wij hebben een pak initiatieven klaarstaan speciaal voor jou. Zo wordt beter eten een fluitje van een cent!

Zo eet jij beter dankzij Delhaize.

Koop lokaal

Door lokale producten te kopen, steun je niet alleen de lokale economie & producenten, maar ontdek je ook hun verhaal. En dat terwijl je smult van al hun lekkers!

Spot de Nutri-Score

Het Nutri-Score-label bestaat uit 5 letters en 5 kleuren die de voedingswaarden van een product samenvatten. Het is gebaseerd op een wetenschappelijk algoritme dat rekening houdt met de voedingsstoffen die je in een evenwichtige voeding best wél en niet eet. Én wordt berekend per 100 g of ml. Dat vergemakkelijkt het vergelijken van producten van dezelfde categorie!

Supergroot assortiment Fairtrade-producten

Eet je graag bananen, koffie, chocolade …? Maar wil je toch goed doen voor de planeet én voor de lokale producenten? Kies dan voor onze Fairtrade-producten. Die komen uit de meest exotische landen, met respect voor de boeren. Zij werken in goede omstandigheden en krijgen een correcte prijs.