Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

BlogpaginaBeter etenLokaalLekker, verse vis van de redercentrale
Lokaal
Telers & boeren

Lekker, verse vis van de redercentrale

Alleen vrijdag visdag? Niets van. Een heerlijk vers stukje vis, smaakt altijd! Dankzij onze samenwerking met de Rederscentrale, die de Belgische professionele vissersvaartuigen vertegenwoordigt, kunnen we ervoor zorgen dat we elke dag verse vis in onze winkels liggen hebben. En die vis wordt gevangen met vistechnieken die bovendien niet schadelijk zijn voor de zee, de zeebodem of het visbestand! Elke boot wordt jaarlijks gemonitord en zo bezitten onze vissersvaartuigen de ‘Visserij Verduurzaamt’ erkenning. Dankzij de speciale netten in de boten kunnen we overbevissing tegengaan en vissen de tijd geven om zich voor te planten. Schip ahoy!

Koken? Lekker vers van bij ons!

Ons lokaal recept met vis

Dat de Spaanse zon 'sol' genoemd wordt is geen al te groot wonder wanneer je een heerlijke Belgische sol of tong proeft. Deze gebakken zeetong is een favoriet bij jong én oud.

Tong | Noordzee
nutri-score-bordered-a.external.30f2e996.svg
+/- 170 gr
+/-46,99€/kg
+/-€7,99
F1981081100228200000

Breng een virtueel bezoek aan onze lokale producten

Benieuwd hoe het er bij onze lokale producenten aan toegaat? Breng een virtueel bezoek aan onze boeren en ontdek het leven op de boerderijen. Stap door de poort en kies welke boer je wilt bezoeken. Loop rond in de boerderij, kijk om je heen en bekijk de video's. Na het bezoek kan je meedoen met de Belhaize quiz én maak je kans om een goodiebag te winnen. Klik hier