Al 20 jaar lang teelt boer Johan samen met zijn vrouw Mirjam met veel goesting sla onder glas in België. Hij zag zijn product én de technieken evolueren. De sla wordt geteeld op de hydrocultuur, hierdoor kan er veel efficiënter en duurzamer worden omgegaan met water en energiebronnen. Daarnaast gebruikt Johan ook LED-groeilampen, deze geven meer licht zonder extra warmte af te geven. Ze werden met andere woorden nieuwer en duurzamer. Beter voor ons, beter voor het milieu!
Wist je dat Delhaize meer dan 220 salade recepten heeft? Ontdek ze allemaal op Delhaize.be.
Telers & boeren
- Asperges uit volle grond van de familie Tijskens-Bries
- De toffe peren van het Belgische Wolfcarius
- Fourchettebier van brouwmeester Jef Versele
- Lokale aubergines van de familie Van Nuffelen
- Rundvlees van Daniel
- Lekker, verse vis van de redercentrale
- Heerlijke gebakjes van de familie Gaelens
- Bio-melk van Thibault
- Verse salade van boeren Mirjam en Johan
- Antwerpse tomaten van boeren Hans & Karin
- Oostvlaams rundvlees van boer Raf
- De verse aardappelen van Hans en Ben
- Biomelk van Luc uit de Voerstreek
- Biomelk van Jakob en Antoon
- Op de thee bij Johan Jansen en Dionne
- Lokale Bieren
- Vlaams-Brabants witloof van boer Dirk
Verse salade van boeren Mirjam en Johan uit West-Vlaanderen
Koken? Lekker vers van bij ons!
Onze lokale gerechten met salade
Moet soep altijd warm zijn? Nee hoor, deze gaspacho van salade met komkommer is hartverwarmend, ook al is hij koud! Een heerlijk hartig soepje dat al even verfrissend is. mh mh!