Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

Productterugroeping:« 200G DLL COOKIES DOUBLE CHOCOLATE van het merk Delhaize »Lees meer >

BlogpaginaBeter etenLokaalVerse salade van boeren Mirjam en Johan uit West-Vlaanderen
Lokaal
Telers & boeren

Verse salade van boeren Mirjam en Johan uit West-Vlaanderen

Al 20 jaar lang teelt boer Johan samen met zijn vrouw Mirjam met veel goesting sla onder glas in België. Hij zag zijn product én de technieken evolueren. De sla wordt geteeld op de hydrocultuur, hierdoor kan er veel efficiënter en duurzamer worden omgegaan met water en energiebronnen. Daarnaast gebruikt Johan ook LED-groeilampen, deze geven meer licht zonder extra warmte af te geven. Ze werden met andere woorden nieuwer en duurzamer. Beter voor ons, beter voor het milieu!
Wist je dat Delhaize meer dan 220 salade recepten heeft? Ontdek ze allemaal op Delhaize.be.

Koken? Lekker vers van bij ons!

Onze lokale gerechten met salade

Moet soep altijd warm zijn? Nee hoor, deze gaspacho van salade met komkommer is hartverwarmend, ook al is hij koud! Een heerlijk hartig soepje dat al even verfrissend is. mh mh!

Breng een virtueel bezoek aan onze lokale producten

Benieuwd hoe het er bij onze lokale producenten aan toegaat? Breng een virtueel bezoek aan onze boeren en ontdek het leven op de boerderijen. Stap door de poort en kies welke boer je wilt bezoeken. Loop rond in de boerderij, kijk om je heen en bekijk de video's. Na het bezoek kan je meedoen met de Belhaize quiz én maak je kans om een goodiebag te winnen. Klik hier

Belgische producten om van te smullen: