Plantaardig eten
Plant-based
Better Eating
Better Planet
Better Living

Let's get flexi! 🌿

Vooruit met de Veggie Challenge!

Ben je klaar voor een uitdaging die niet alleen je dieet kan veranderen, maar ook een positieve invloed kan hebben op het milieu en je gezondheid? De Veggie Challenge nodigt je uit om de heerlijke en gevarieerde wereld van plantaardige maaltijden te verkennen. Gedurende de hele maand maart, of je nu al vegetariër bent of gewoon nieuwsgierig bent om je consumptie van dierlijke producten te verminderen, biedt deze uitdaging een opwindende kans om je eetgewoonten te heroverwegen. Ga de uitdaging aan, ontdek nieuwe smaken en draag bij aan een duurzamere levensstijl. Klaar om je bord en je leven te transformeren? Doe vandaag nog mee met de Veggie Challenge!

Plant-based producten in de kijker

Nieuwe flexi producten

Flexi eten, wat is dat eigenlijk?

Flexi eten, wat is dat eigenlijk?

De term flexi staat voor flexitarisch eten. Maar wat eet een flexitariër dan precies? De flexi-lifestyle draait volledig om afwisseling. Zo eten flexitariërs wel vlees en vis, maar op andere dagen kiezen ze resoluut voor vegetarische of veganistische gerechten. En dat maakt flexi net zo fijn: je kunt van alles proeven en genieten en zoekt zelf het juiste evenwicht. Misschien ben jij zelfs al flexitariër zonder dat je het weet! Want als je minstens één dag per week bewust plant-based eet, dan heb je de titel al verdiend. Sluit jij je ook aan bij onze enthousiaste flexi-community?

We love our #flexilovers

We love our #flexilovers

Elk magazine stellen we een foodie, foodie fan en flexirecept aan je voor waarin de heerlijke, eerlijke producten van Delhaize de show stelen. De foodie van dienst deelt ook tips & tricks om je gerechten zo inclusief mogelijk te maken met één of meerdere flexibele producten, die je op verschillende manieren kan inzetten. Want hoe meer mensen kunnen mee-eten, hoe meer plezier aan tafel.
 

Ontdek de flexi recepten