Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtTerugroeping producten - Delhaize vraagt haar klanten om de "Beenham 150g" van het merk Delhaize niet meer te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

#HalloGoebezigers
Better Planet

Minder plastic. Minder CO2. Minder verspilling.

Met ons actieplan The Lion’s Footprint zetten we ons in voor het klimaat. We lanceren verschillende initiatieven om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarbij focussen we steeds op 3 grote pijlers: minder plastic, minder CO2 en minder (voedsel)verspilling. Kijk snel wat we al gedaan hebben!

Meer weten over The Lion's Footprint >

Dit hebben we al bespaard sinds mei 2019:

Initiatief in de kijker

16/09/2021

Een nieuwe FSC-gecertifeerde papieren verpakking voor onze aardappelen.

Initiative #90 - Met The Lion's Footprint zet Delhaize zich 100% in voor het klimaat. Beetje bij beetje verminderen we plastic waar mogelijk.

Lees meer >

08/09/2021

Delhaize en River Cleanup, samen gaan we voor minder plastic 

Initiative #88 - Delhaize verbetert continue de verpakking van onze eigen producten. Dat betekent ook het verminderen van plastic in deze verpakkingen. Daar stopt het niet voor ons! We steken de handen uit de mouwen en houden samen met River Cleanup de rivieren proper.  

Lees meer >

Draag je steentje bij met onze tips

Ook jij kan bijdragen aan minder plastic, minder CO2 en minder verspilling. Wij verzamelden alvast een pak handige tips hiervoor. Weet jij zelf nog een goeie tip? Laat het ons weten!

Vertel ons je tip >