Better Eating
Better Living
Better Planet

Inspiratie en recepten voor gezinnen met kinderen

We weten we dat het niet altijd even makkelijk is om je drukke gezinsleven te combineren met het werk en dan ook nog eens elke dag gezond eten op tafel te zetten. Je kids motiveren om meer groentjes te eten, het budget van je winkelkar in de gaten houden, inspiratie vinden voor je weekmenu ... 't Is niet altijd vanzelfsprekend. 

Maar je staat er niet alleen voor! We hebben namelijk alles in huis om het leven van jou en je gezin gemakkelijker te maken, zodat jullie meer tijd overhouden voor elkaar.

Zo helpen we je met makkelijke recepten voor lekkere maaltijden en delen we tonnen inspiratie voor gezonde eetgewoonten voor kids én ouders. En dankzij de Kleine Leeuwtjes doe je het hele jaar rond voordelig boodschappen voor je gezin. Heb je eens écht geen tijd om naar de winkel te gaan? Geen zorgen, want met Delhaize Delivery staan je boodschappen zo voor de deur. Aan alles hebben we gedacht!

Koken met kinderen

Koken met kinderen

Er is niets leukers dan samen met je kinderen achter de kookpotten te staan! Met deze makkelijke recepten op kindermaat gaat iedereen met een glimlach aan tafel. En wedden dat je kids minder moeite hebben met nieuwe gerechten en ingrediënten wanneer ze deze zelf mochten klaarmaken?

Inspiratie voor kindvriendelijke gerechten

Inspiratie voor kindvriendelijke gerechten

Weet je niet altijd goed welk recept bij je kinderen in de smaak zal vallen? Laat je inspireren door onze aanraders voor de lekkerste kinderfavorieten.

Hoe de keuken te organiseren met kinderen

Hoe de keuken te organiseren met kinderen

Met een goed georganiseerde keuken en uitgepland menu bespaar je jezelf en je gezin heel wat tijd, geld en stress. Ontdek enkele onmisbare tips om jezelf te organiseren.

Ga voor gezonde eetgewoonten met GoodCook

Als je jouw kinderen gezonde eetgewoonten aanleert, dragen ze die hun hele leven mee. Delhaize helpt ook hier een handje! Met het programma GoodCook willen we de allerkleinsten leren genieten van voeding die goed is voor hen én de planeet. 

In leuke, interactieve GoodCook workshops leren kinderen hoe ze evenwichtig kunnen koken en eten. Onze duurzaamheidscoaches hebben het ook over lokale producten, seizoensfruit en -groenten, minder verpakking en afval ... Maar tijdens de workshops kunnen de kids ook vooral proeven en genieten! 

Hou onze social kanalen in de gaten en maak kans op een workshop voor de klas van jouw kind.