Gegrilde bloemkool met chimichurri en tahinisaus
door Loïc Van Impe


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bloemkool
- 1/2 rode peper
- 3 cm gember
- 1 klein teentje knoflook
- 1 biocitroen
- 10 g verse dille
- 10 g koriander
- 10 g bladpeterselie
- 125 g Griekse yoghurt
- 1 el honing
- 50 g tahini
- 8 el olijfolie
- peper
- zout
- 1 bloemkool
- 1/2 rode peper
- 3 cm gember
- 1 klein teentje knoflook
- 1 biocitroen
- 10 g verse dille
- 10 g koriander
- 10 g bladpeterselie
- 125 g Griekse yoghurt
- 1 el honing
- 50 g tahini
- 8 el olijfolie
- peper
- zout