OverslaanDelhaize logo
Recept zoekresultatenSalade met geitenkaas, perziken en spekblokjes
Recept zoekresultatenSalade met geitenkaas, perziken en spekblokjes
Delhaize logo
  • Salade met geitenkaas, perziken en spekblokjes
    Nutri-Score C

Salade met geitenkaas, perziken en spekblokjes

Salade met geitenkaas, perziken en spekblokjesC
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 3 el ciderazijn
  • 300 g gerookte spekblokjes
  • 1 el mosterd op grootmoeders wijze
  • 7 e.l. olijfolie
  • 4 perziken
  • peper
  • 250 g verse geitenkaas (rolletje of dikke schijven)
  • 3 el vloeibare honing
  • 4 poignées x een handvol gemengde sla naar keuze
  • 3 el ciderazijn
  • 300 g gerookte spekblokjes
  • 1 el mosterd op grootmoeders wijze
  • 7 e.l. olijfolie
  • 4 perziken
  • peper
  • 250 g verse geitenkaas (rolletje of dikke schijven)
  • 3 el vloeibare honing
  • 4 poignées x een handvol gemengde sla naar keuze

Begin met koken

1
Doe azijn, zout en honing in een kommetje, meng met de klopper, voeg dan mosterd, peper en olie toe. Meng goed.
2
Verdeel sla en kaas over 4 borden.
3
Bak het spek in een antikleefpan zonder vetstof. Begin op laag vuur, verhoog het vuur wanneer het vet begint te smelten.
4
Pel ondertussen de perziken en snijd ze in blokjes.
5
Laat de spekblokjes uitlekken en verdeel ze over de borden. Giet het vet uit de pan weg, maak de pan niet schoon. Doe er de perzikblokjes in en bak ze 30 sec op hoog vuur.
6
Verdeel ze ook over de borden en serveer meteen. Geef er de vinaigrette apart bij.
7
Dien op met knapperig brood.
1
Doe azijn, zout en honing in een kommetje, meng met de klopper, voeg dan mosterd, peper en olie toe. Meng goed.
2
Verdeel sla en kaas over 4 borden.
3
Bak het spek in een antikleefpan zonder vetstof. Begin op laag vuur, verhoog het vuur wanneer het vet begint te smelten.
4
Pel ondertussen de perziken en snijd ze in blokjes.
5
Laat de spekblokjes uitlekken en verdeel ze over de borden. Giet het vet uit de pan weg, maak de pan niet schoon. Doe er de perzikblokjes in en bak ze 30 sec op hoog vuur.
6
Verdeel ze ook over de borden en serveer meteen. Geef er de vinaigrette apart bij.
7
Dien op met knapperig brood.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 820; energie (kCal): 198; vetten (g): 14,9; verzadigde vetten (g): 5,2; koolhydraten (g): 6,4; suikers (g): 5,9; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 8,9; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 643,9
Gluten vrij
Brunch
Lunch
Zomer
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Taste of Inspirations Perziken
500 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Gerookte spekblokjes
Delhaize Gerookte spekblokjes
300 gr
3
79
Mosterd | Originale
Maille Mosterd | Originale
360 gr
-33.33% voor 3
4
25
Geitenkaas | Zacht | Porties
Président Geitenkaas | Zacht | Porties
2 × 200 gr
5
25
Honing | Bloemen | Squeeze
Delhaize Honing | Bloemen | Squeeze
350 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
25
Kropsla | Kluit
Delhaize Kropsla | Kluit
1 st
1
35

Reeds in je keuken

Azijn | Cider
Delhaize Azijn | Cider
50 cl
1
59
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Totaal:
€22,14