Zuurkool met trio van vis


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g kabeljauwhaasje
- 200 g schelvisfilet
- 200 g roodbaarsfilet
- 1 kg choucroute
- 1 ui
- 1 blaadje laurier
- 4 takjes tijm
- 500 g kleine vastkokende aardappelen
- 2 dl witte wijn
- 1 dl water
- 20 g boter
- 1 kl jeneverbessen
- 200 g kabeljauwhaasje
- 200 g schelvisfilet
- 200 g roodbaarsfilet
- 1 kg choucroute
- 1 ui
- 1 blaadje laurier
- 4 takjes tijm
- 500 g kleine vastkokende aardappelen
- 2 dl witte wijn
- 1 dl water
- 20 g boter
- 1 kl jeneverbessen