Cioppino (stoofpotje van vis en zeevruchten)


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g zeewolffilet
- 500 g kokkels
- 300 g calamaresringen
- 250 g kerstomaten
- 1 kl kristalsuiker
- 1,5 dl witte wijn
- 4 dl 'Fond van noordzeegarnalen' Fundo
- 1 el tomatenconcentraat
- 4 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine venkel
- 3 rode uien
- 1 blik van 400 g gepelde tomaten in blokjes
- 4 takjes tijm
- 4 takjes oregano
- tabasco
- peper
- 200 g zeewolffilet
- 500 g kokkels
- 300 g calamaresringen
- 250 g kerstomaten
- 1 kl kristalsuiker
- 1,5 dl witte wijn
- 4 dl 'Fond van noordzeegarnalen' Fundo
- 1 el tomatenconcentraat
- 4 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine venkel
- 3 rode uien
- 1 blik van 400 g gepelde tomaten in blokjes
- 4 takjes tijm
- 4 takjes oregano