Zalmpannetje met mango-curry, Griekse pasta met pesto, popcorn, groenteballetjes met rozemarijn
door Lionel Rigolet

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 60 g Griekse pasta
- peper van de molen
- rozemarijn
- een beetje citroensap
- dragonblaadjes
- een beetje wijnazijn
- een beetje fijne suiker
- maïs voor popcorn
- 1 wortel
- 20 g verse groene pesto Delhaize
- 15 g gehakte sjalot (voor het Griekse pastamengsel)
- 1/4 courgette
- 40 g kokosmelk
- 75 g room
- 0,7 dl gevogeltefond van Delhaize
- 3 g mango-curry (Santa Maria)
- 5 g fijngesneden look
- 20 g fijngesneden Jonagold
- een beetje olijfolie
- 10 g boter
- 300 g zalmfilet met geschubd vel
- 60 g Griekse pasta
- peper van de molen
- rozemarijn
- een beetje citroensap
- dragonblaadjes
- een beetje wijnazijn
- een beetje fijne suiker
- maïs voor popcorn
- 1 wortel
- 20 g verse groene pesto Delhaize
- 15 g gehakte sjalot (voor het Griekse pastamengsel)
- 1/4 courgette
- 40 g kokosmelk
- 75 g room
- 0,7 dl gevogeltefond van Delhaize