Recept zoekresultatenZalmpannetje met mango-curry, Griekse pasta met pesto, popcorn, groenteballetjes met rozemarijn
Recept zoekresultatenZalmpannetje met mango-curry, Griekse pasta met pesto, popcorn, groenteballetjes met rozemarijn
Delhaize logo
  • Zalmpannetje met mango-curry, Griekse pasta met pesto, popcorn, groenteballetjes met rozemarijn

Zalmpannetje met mango-curry, Griekse pasta met pesto, popcorn, groenteballetjes met rozemarijn

door Lionel Rigolet
Zalmpannetje met mango-curry, Griekse pasta met pesto, popcorn, groenteballetjes met rozemarijn
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 60 g Griekse pasta
  • peper van de molen
  • rozemarijn
  • een beetje citroensap
  • dragonblaadjes
  • een beetje wijnazijn
  • een beetje fijne suiker
  • maïs voor popcorn
  • 1 wortel
  • 20 g verse groene pesto Delhaize
  • 15 g gehakte sjalot (voor het Griekse pastamengsel)
  • 1/4 courgette
  • 40 g kokosmelk
  • 75 g room
  • 0,7 dl gevogeltefond van Delhaize
  • 3 g mango-curry (Santa Maria)
  • 5 g fijngesneden look
  • 20 g fijngesneden Jonagold
  • een beetje olijfolie
  • 10 g boter
  • 300 g zalmfilet met geschubd vel
  • 60 g Griekse pasta
  • peper van de molen
  • rozemarijn
  • een beetje citroensap
  • dragonblaadjes
  • een beetje wijnazijn
  • een beetje fijne suiker
  • maïs voor popcorn
  • 1 wortel
  • 20 g verse groene pesto Delhaize
  • 15 g gehakte sjalot (voor het Griekse pastamengsel)
  • 1/4 courgette
  • 40 g kokosmelk
  • 75 g room
  • 0,7 dl gevogeltefond van Delhaize