Chinese fondue II


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g minimaïs
- 1 teentje knoflook
- 1 feuille kaffirblaadje
- 10 g koriander
- 1 rood pepertje
- 1 stuk gember
- 2 takjes citroengras
- 1 l kippenbouillon (water + 2 blokjes)
- 1 pakje sobanoedels
- 400 g gepelde rauwe scampis
- 200 g miniasperges
- 200 g sojascheuten
- 250 g sluimererwten
- 200 g miniwortelen
- 250 g bruine kastanjechampignons
- 3 zoete puntpaprika's (geel, rood en oranje)
- 400 g kipfilet in blokjes
- 400 g rundvlees in blokjes of sneetjes
- 200 g minimaïs
- 1 teentje knoflook
- 1 feuille kaffirblaadje
- 10 g koriander
- 1 rood pepertje
- 1 stuk gember
- 2 takjes citroengras
- 1 l kippenbouillon (water + 2 blokjes)
- 1 pakje sobanoedels
- 400 g gepelde rauwe scampis
- 200 g miniasperges
- 200 g sojascheuten
- 250 g sluimererwten
- 200 g miniwortelen
- 250 g bruine kastanjechampignons