Viskroketjes met garnalen, wortelen, bulgur en yoghurtsaus


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g kabeljauw
- 200 g rauwe schoongemaakte garnalen
- 2 eieren
- 2 lente-uitjes
- 400 g wortelen
- 20 g verse koriander
- 10 g basilicum
- 1 rode peper
- 240 g bulgur
- 3 dl natuuryoghurt
- 4 e.l. olijfolie
- 50 g paneermeel
- Espelettepeper (poeder)
- peper
- 400 g kabeljauw
- 200 g rauwe schoongemaakte garnalen
- 2 eieren
- 2 lente-uitjes
- 400 g wortelen
- 20 g verse koriander
- 10 g basilicum
- 1 rode peper
- 240 g bulgur
- 3 dl natuuryoghurt
- 4 e.l. olijfolie
- 50 g paneermeel
- Espelettepeper (poeder)
- peper