Veggie linzenburger

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eieren
- 8 portobello's
- 4 lente-uitjes
- 250 g gekookte linzen
- 250 g gekookte kikkererwten
- 4 e.l. olijfolie
- 20 g bladpeterselie
- 10 g verse koriander
- 2 dl yoghurt
- 1 kl tandoorikruiden
- 1 kl olijfolie (voor de yoghurt)
- peper
- 1 Granny Smith appel
- 1 zakje kalemengeling (jonge scheuten met paksoi)
- 25 g purpere radijsscheuten
- 4 radijzen
- 10 g verse korianderblaadjes (voor de garnituur)
- 2 eieren
- 8 portobello's
- 4 lente-uitjes
- 250 g gekookte linzen
- 250 g gekookte kikkererwten
- 4 e.l. olijfolie
- 20 g bladpeterselie
- 10 g verse koriander
- 2 dl yoghurt
- 1 kl tandoorikruiden
- 1 kl olijfolie (voor de yoghurt)
- peper
- 1 Granny Smith appel
- 1 zakje kalemengeling (jonge scheuten met paksoi)
- 25 g purpere radijsscheuten