Recept zoekresultatenRodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble
Delhaize logo
  • Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble

Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Romantisch diner
Dessert
Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 pakje biokokoskoeken (van 75 g)
  • 300 g diepgevroren bosvruchten
  • een handvol verse muntblaadjes
  • 1 zakje Griekse yoghurt (Fage – 200 g)
  • 1 bâton vanillestokje (afgeschraapt)
  • 100 g suiker

Begin met koken

  1. Breng de bosvruchten samen met de helft van de suiker aan de kook. Laat even pruttelen en haal vervolgens van het vuur.
  2. Meng de yoghurt met de rest van de suiker en de vanille.
  3. Stort de compote in diepe borden of dessertschaaltjes. Leg er een schep yoghurt op en werk af met de verkruimelde kokoskoekjes en de verse muntblaadjes.

Kooktip

Laat de rode vruchten niet te lang koken, zodat ze heel blijven.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Romantisch diner
Overig
Dessert
  • Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble