Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Romantisch diner
Dessert

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 pakje biokokoskoeken (van 75 g)
- 300 g diepgevroren bosvruchten
- een handvol verse muntblaadjes
- 1 zakje Griekse yoghurt (Fage – 200 g)
- 1 bâton vanillestokje (afgeschraapt)
- 100 g suiker
Begin met koken
- Breng de bosvruchten samen met de helft van de suiker aan de kook. Laat even pruttelen en haal vervolgens van het vuur.
- Meng de yoghurt met de rest van de suiker en de vanille.
- Stort de compote in diepe borden of dessertschaaltjes. Leg er een schep yoghurt op en werk af met de verkruimelde kokoskoekjes en de verse muntblaadjes.
Kooktip
Laat de rode vruchten niet te lang koken, zodat ze heel blijven.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Romantisch diner
Overig
Dessert