Recept zoekresultatenReegebraad met salie, kleine crumbles met veenbessen
Recept zoekresultatenReegebraad met salie, kleine crumbles met veenbessen
Delhaize logo
  • Reegebraad met salie, kleine crumbles met veenbessen
    B

Reegebraad met salie, kleine crumbles met veenbessen

Reegebraad met salie, kleine crumbles met veenbessenB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 700 g reeboutgebraad
  • 12 blaadjes salie
  • 20 cl zoete witte Bordeaux
  • 10 cl room
  • 1 el express bindmiddel voor witte sauzen
  • 15 g boter
  • peper
  • 150 g veenbessen (cranberries)
  • 90 g bloem
  • 1 appel
  • 60 g gezouten boter
  • 1 el blonde kandijsuiker
  • 700 g reeboutgebraad
  • 12 blaadjes salie
  • 20 cl zoete witte Bordeaux
  • 10 cl room
  • 1 el express bindmiddel voor witte sauzen
  • 15 g boter
  • peper
  • 150 g veenbessen (cranberries)
  • 90 g bloem
  • 1 appel
  • 60 g gezouten boter
  • 1 el blonde kandijsuiker