Reegebraad met salie, kleine crumbles met veenbessen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g reeboutgebraad
- 12 blaadjes salie
- 20 cl zoete witte Bordeaux
- 10 cl room
- 1 el express bindmiddel voor witte sauzen
- 15 g boter
- peper
- 150 g veenbessen (cranberries)
- 90 g bloem
- 1 appel
- 60 g gezouten boter
- 1 el blonde kandijsuiker
- 700 g reeboutgebraad
- 12 blaadjes salie
- 20 cl zoete witte Bordeaux
- 10 cl room
- 1 el express bindmiddel voor witte sauzen
- 15 g boter
- peper
- 150 g veenbessen (cranberries)
- 90 g bloem
- 1 appel
- 60 g gezouten boter
- 1 el blonde kandijsuiker