Pasta met zeevruchten, salie en appelkappertjes


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg mosselen
- 125 g rivierkreeftenvlees
- 250 g gekookte langoustines
- 1 kg tapijtschelpen
- 2 el appelkappertjes
- 500 g fettuccine
- 2 dl witte wijn
- 1 teentje knoflook
- 20 g salieblaadjes
- 20 g bladpeterselie
- 20 g boter
- 1 sjalot
- 1 citroen (het sap)
- 1 kg mosselen
- 125 g rivierkreeftenvlees
- 250 g gekookte langoustines
- 1 kg tapijtschelpen
- 2 el appelkappertjes
- 500 g fettuccine
- 2 dl witte wijn
- 1 teentje knoflook
- 20 g salieblaadjes
- 20 g bladpeterselie
- 20 g boter
- 1 sjalot
- 1 citroen (het sap)