Recept zoekresultatenLamsschouder in een aardappelkorst, rode bieten met geitenkaas
Recept zoekresultatenLamsschouder in een aardappelkorst, rode bieten met geitenkaas
Delhaize logo
B

Lamsschouder in een aardappelkorst, rode bieten met geitenkaas

Lamsschouder in een aardappelkorst, rode bieten met geitenkaasB
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 ontbeende en als gebraad opgebonden Ierse lamsschouder (+- 800 g netto, te bestellen bij de beenhouwerijafdeling)
  • 1 bokaal gestrekte ansjovisfilets in olijfolie (100 g)
  • 1,5 kg grote bloemige aardappelen
  • 500 g gekookte bio rode bieten
  • 100 g verse geitenkaas natuur Le Larry
  • 2 kl kappertjes
  • 1 el balsamicoazijn
  • 60 g boter
  • 5 el olijfolie
  • 1 bussel dille
  • peper en zout
  • 1 ontbeende en als gebraad opgebonden Ierse lamsschouder (+- 800 g netto, te bestellen bij de beenhouwerijafdeling)
  • 1 bokaal gestrekte ansjovisfilets in olijfolie (100 g)
  • 1,5 kg grote bloemige aardappelen
  • 500 g gekookte bio rode bieten
  • 100 g verse geitenkaas natuur Le Larry
  • 2 kl kappertjes
  • 1 el balsamicoazijn
  • 60 g boter
  • 5 el olijfolie
  • 1 bussel dille
  • peper en zout