Lamskroon met peterseliecrumble, gratin dauphinois en sperziebonen Plat National

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 lamskroontjes
- 600 g fijne sperziebonen
- 2 sjalotten
- 1 kg gratin dauphinois
- 1 dikke snee brood (± 50 g)
- 19 cl kalfsfond
- 20 g koude boter
- 4 el olijfolie
- 2 el mosterd op grootmoeders wijze
- 2 teentjes knoflook
- 1/4 bussel bladpeterselie
- 2 takjes rozemarijn
- peper
- zout
- 2 lamskroontjes
- 600 g fijne sperziebonen
- 2 sjalotten
- 1 kg gratin dauphinois
- 1 dikke snee brood (± 50 g)
- 19 cl kalfsfond
- 20 g koude boter
- 4 el olijfolie
- 2 el mosterd op grootmoeders wijze
- 2 teentjes knoflook
- 1/4 bussel bladpeterselie
- 2 takjes rozemarijn
- peper
- zout