Recept zoekresultatenLamskroon met peterseliecrumble, gratin dauphinois en sperziebonen Plat National
Recept zoekresultatenLamskroon met peterseliecrumble, gratin dauphinois en sperziebonen Plat National
Delhaize logo
  • Lamskroon met peterseliecrumble, gratin dauphinois en sperziebonen Plat National

Lamskroon met peterseliecrumble, gratin dauphinois en sperziebonen Plat National

Lamskroon met peterseliecrumble, gratin dauphinois en sperziebonen Plat National
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 lamskroontjes
  • 600 g fijne sperziebonen
  • 2 sjalotten
  • 1 kg gratin dauphinois
  • 1 dikke snee brood (± 50 g)
  • 19 cl kalfsfond
  • 20 g koude boter
  • 4 el olijfolie
  • 2 el mosterd op grootmoeders wijze
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/4 bussel bladpeterselie
  • 2 takjes rozemarijn
  • peper
  • zout
  • 2 lamskroontjes
  • 600 g fijne sperziebonen
  • 2 sjalotten
  • 1 kg gratin dauphinois
  • 1 dikke snee brood (± 50 g)
  • 19 cl kalfsfond
  • 20 g koude boter
  • 4 el olijfolie
  • 2 el mosterd op grootmoeders wijze
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/4 bussel bladpeterselie
  • 2 takjes rozemarijn
  • peper
  • zout