Indische veggieburger

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 240 g gekookte linzen (uit blik)
- 4 mini-naanbroden (look en koriander)
- 2 plakken geitengouda
- 1 rode ui
- 30 g jonge spinazie
- 1 ei
- 60 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1/2 Granny appel
- 1/2 citroen
- 1 wortel
- 10 g verse koriander
- 10 cl natuuryoghurt
- 1/2 kl paprikapoeder
- 1/2 kl komijn
- 1/2 kl kurkuma
- 1 el druivenpitolie
- 240 g gekookte linzen (uit blik)
- 4 mini-naanbroden (look en koriander)
- 2 plakken geitengouda
- 1 rode ui
- 30 g jonge spinazie
- 1 ei
- 60 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1/2 Granny appel
- 1/2 citroen
- 1 wortel
- 10 g verse koriander
- 10 cl natuuryoghurt
- 1/2 kl paprikapoeder
- 1/2 kl komijn
- 1/2 kl kurkuma