Recept zoekresultatenGemarineerde zalm, mosterdsaus met basilicum (Gravlax)
Recept zoekresultatenGemarineerde zalm, mosterdsaus met basilicum (Gravlax)
Delhaize logo
  • Gemarineerde zalm, mosterdsaus met basilicum (Gravlax)
    Nutri-Score A

Gemarineerde zalm, mosterdsaus met basilicum (Gravlax)

Gemarineerde zalm, mosterdsaus met basilicum (Gravlax)A
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 partjes citroen
  • 1 kl versgemalen peper
  • 3 el bruine suiker
  • 2 el ciderazijn
  • 4 el dijonmosterd
  • 1 el dille, fijngehakt
  • 1 bussel basilicum
  • 1 komkommer
  • 6 e.l. olijfolie
  • zout
  • 3 el griessuiker
  • 500 g zalmhaasjes
  • 2 el zout
  • 4 partjes citroen
  • 1 kl versgemalen peper
  • 3 el bruine suiker
  • 2 el ciderazijn
  • 4 el dijonmosterd
  • 1 el dille, fijngehakt
  • 1 bussel basilicum
  • 1 komkommer
  • 6 e.l. olijfolie
  • zout
  • 3 el griessuiker
  • 500 g zalmhaasjes
  • 2 el zout