Gemarineerde zalm, mosterdsaus met basilicum (Gravlax)


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 partjes citroen
- 1 kl versgemalen peper
- 3 el bruine suiker
- 2 el ciderazijn
- 4 el dijonmosterd
- 1 el dille, fijngehakt
- 1 bussel basilicum
- 1 komkommer
- 6 e.l. olijfolie
- zout
- 3 el griessuiker
- 500 g zalmhaasjes
- 2 el zout
- 4 partjes citroen
- 1 kl versgemalen peper
- 3 el bruine suiker
- 2 el ciderazijn
- 4 el dijonmosterd
- 1 el dille, fijngehakt
- 1 bussel basilicum
- 1 komkommer
- 6 e.l. olijfolie
- zout
- 3 el griessuiker
- 500 g zalmhaasjes
- 2 el zout