Recept zoekresultatenGebraden kalkoen met gefrituurde kruiden, waterkerssaus en knolselderpuree
Recept zoekresultatenGebraden kalkoen met gefrituurde kruiden, waterkerssaus en knolselderpuree
Delhaize logo
  • Gebraden kalkoen met gefrituurde kruiden, waterkerssaus en knolselderpuree
    A

Gebraden kalkoen met gefrituurde kruiden, waterkerssaus en knolselderpuree

Gebraden kalkoen met gefrituurde kruiden, waterkerssaus en knolselderpureeA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 1 kalkoen van 3 kg
  • 150 g boter
  • 1 friteuse
  • 1 bussel salie
  • 1 bussel basilicum
  • 1 bussel oregano
  • 1 bussel koriander
  • 10 takjes tijm
  • peper
  • 1 grote knolselder (voor de puree)
  • 1 gevogeltebouillonblokje (voor de puree)
  • gemalen nootmuskaat (voor de puree)
  • peper en zout (voor de puree)
  • 1 bussel waterkers (voor de saus)
  • 1 sjalot (voor de saus)
  • 2 el zure room (voor de saus)
  • 1 dl witte wijn (voor de saus)
  • 4 dl gevogeltefond Fundo (voor de saus)
  • 20 g boter (voor de saus)
  • 1 teentje knoflook (voor de saus)
  • peper en zout (voor het sausje)
  • 1 kalkoen van 3 kg
  • 150 g boter
  • 1 friteuse
  • 1 bussel salie
  • 1 bussel basilicum
  • 1 bussel oregano
  • 1 bussel koriander
  • 10 takjes tijm
  • peper
  • 1 grote knolselder (voor de puree)
  • 1 gevogeltebouillonblokje (voor de puree)
  • gemalen nootmuskaat (voor de puree)
  • peper en zout (voor de puree)
  • 1 bussel waterkers (voor de saus)
  • 1 sjalot (voor de saus)