Five miner’s stew - Rundsragout met wortelen en pastinaak


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 el bloem
- 1 kg extra magere rundskarbonaden
- 2 teentjes knoflook
- 2 feuilles laurier
- 500 g pastinaak
- 2 el pindanootolie
- 1 kl rundsbouillon
- 33 cl Scotch Ale bier
- 2 el tomatenpuree
- 1 ui
- 30 cl warm water
- 500 g wortelen
- 2 el bloem
- 1 kg extra magere rundskarbonaden
- 2 teentjes knoflook
- 2 feuilles laurier
- 500 g pastinaak
- 2 el pindanootolie
- 1 kl rundsbouillon
- 33 cl Scotch Ale bier
- 2 el tomatenpuree
- 1 ui
- 30 cl warm water
- 500 g wortelen