
Eendenmedaillons Rossini met mango, pilafrijst met amandelen en specerijen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 eendenmedaillons Rossini
- 1 mooie mango
- 180 g basmatirijst
- 100 g witte amandelen
- 1 ui
- 50 g boter
- 1 feuille laurier
- 1 afgestreken el ras-el-hanout
- 1/2 blokje gevogeltebouillon
- peper
- 30 cl warm water
- 4 eendenmedaillons Rossini
- 1 mooie mango
- 180 g basmatirijst
- 100 g witte amandelen
- 1 ui
- 50 g boter
- 1 feuille laurier
- 1 afgestreken el ras-el-hanout
- 1/2 blokje gevogeltebouillon
- peper
- 30 cl warm water