Recept zoekresultatenChocoladegebak met specerijen, droge vruchten en rum
Recept zoekresultatenChocoladegebak met specerijen, droge vruchten en rum
Delhaize logo
  • Chocoladegebak met specerijen, droge vruchten en rum

Chocoladegebak met specerijen, droge vruchten en rum

Chocoladegebak met specerijen, droge vruchten en rum
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 150 g pure chocolade
  • 75 g zelfrijzende bloem
  • 3 eieren op kampertemperatuur
  • 80 g boter
  • 150 g Medjool dadels
  • 150 g gedroogde vijgen
  • 1 snufje zout
  • 1/2 kl gemberpoeder
  • 50 g griessuiker
  • 1/2 kl kaneelpoeder
  • 100 g rozijnen
  • 10 cl bruine rum
  • 1 kl bloemsuiker
  • 150 g pure chocolade
  • 75 g zelfrijzende bloem
  • 3 eieren op kampertemperatuur
  • 80 g boter
  • 150 g Medjool dadels
  • 150 g gedroogde vijgen
  • 1 snufje zout
  • 1/2 kl gemberpoeder
  • 50 g griessuiker
  • 1/2 kl kaneelpoeder
  • 100 g rozijnen
  • 10 cl bruine rum
  • 1 kl bloemsuiker