Chocoladegebak met specerijen, droge vruchten en rum

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g pure chocolade
- 75 g zelfrijzende bloem
- 3 eieren op kampertemperatuur
- 80 g boter
- 150 g Medjool dadels
- 150 g gedroogde vijgen
- 1 snufje zout
- 1/2 kl gemberpoeder
- 50 g griessuiker
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 100 g rozijnen
- 10 cl bruine rum
- 1 kl bloemsuiker
- 150 g pure chocolade
- 75 g zelfrijzende bloem
- 3 eieren op kampertemperatuur
- 80 g boter
- 150 g Medjool dadels
- 150 g gedroogde vijgen
- 1 snufje zout
- 1/2 kl gemberpoeder
- 50 g griessuiker
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 100 g rozijnen
- 10 cl bruine rum
- 1 kl bloemsuiker