Recept zoekresultatenBoerensandwich
Recept zoekresultatenBoerensandwich
Delhaize logo
  • Boerensandwich

Boerensandwich

door Jeroen De Pauw
Boerensandwich
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 8 dikke sneden Camp Remy brood
  • 2 kl tijm
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 kl rozemarijn
  • 4 e.l. olijfolie
  • 8 el ketchup
  • 1 el honing
  • Tabasco (facultatief)
  • 1 el mosterd
  • 4 biefstukken
  • 1,3 courgetten
  • 1,3 paprika's
  • 1,3 aubergines
  • grof zout en peper uit de molen
  • 8 dikke sneden Camp Remy brood
  • 2 kl tijm
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 kl rozemarijn
  • 4 e.l. olijfolie
  • 8 el ketchup
  • 1 el honing
  • Tabasco (facultatief)
  • 1 el mosterd
  • 4 biefstukken
  • 1,3 courgetten
  • 1,3 paprika's
  • 1,3 aubergines
  • grof zout en peper uit de molen

Begin met koken

1
Snijd de groenten in dunne plakjes en laat ze marineren in 3/4 olijfolie met de geperste knoflook, tijm en rozemarijn.
2
Kruid de biefstukken met peper en zout, wrijf ze in met olijfolie en schroei ze dicht op een hete grill. Haal de biefstukken van het vuur wanneer ze nog saignant zijn.
3
Gril de groenten op dezelfde grill.
4
Voor de saus meng je de ketchup, mosterd en honing met een paar druppels tabasco.
5
Snij nu twee dikke sneden brood af, en besmeer ze elk aan één kant met de saus.
6
Snij de biefstuk in fijne reepjes, beleg het brood, samen met de gegrilde groenten.
7
Vouw nu mooi toe met de andere snee. Smakelijk!
1
Snijd de groenten in dunne plakjes en laat ze marineren in 3/4 olijfolie met de geperste knoflook, tijm en rozemarijn.
2
Kruid de biefstukken met peper en zout, wrijf ze in met olijfolie en schroei ze dicht op een hete grill. Haal de biefstukken van het vuur wanneer ze nog saignant zijn.
3
Gril de groenten op dezelfde grill.
4
Voor de saus meng je de ketchup, mosterd en honing met een paar druppels tabasco.
5
Snij nu twee dikke sneden brood af, en besmeer ze elk aan één kant met de saus.
6
Snij de biefstuk in fijne reepjes, beleg het brood, samen met de gegrilde groenten.
7
Vouw nu mooi toe met de andere snee. Smakelijk!

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Vaderdag,Brunch
Lunch
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Aubergine
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Oxfam Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
85 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Sandwiches | Wit
Delhaize Sandwiches | Wit
10 x 45 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
29
Tijm | Verpakt
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
1
49
Rozemarijn | Verpakt
Delhaize Rozemarijn | Verpakt
20 gr
1
55
Honing | Oranjebloesem
Delhaize Honing | Oranjebloesem
250 gr
3
89
Tabasco | Habanero | Pepersaus
Tabasco Tabasco | Habanero | Pepersaus
6 cl
4
99
Ardense Filet
Marcassou Ardense Filet
12 × 100 gr
5
69
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Paprika | Variabele kleuren | Bio
Delhaize Paprika | Variabele kleuren | Bio
330 gr
Bio
    2
    99

    Reeds in je keuken

    Lookbol | Netje
    Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79
    Olijfolie | Extra vièrge
    Filippo Berio Olijfolie | Extra vièrge
    1 l
    17
    99
    Ketchup
    Heinz Ketchup
    50 cl
    2
    99
    Mosterd
    Bister Mosterd
    250 gr
    1
    85
    Totaal:
    €85,47