Artisjoknestjes Riviera


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 el balsamicoazijn
- 6 basilicumblaadjes
- 2 bokalen artisjokbodems (2 x 185 g, uitgelekt gewicht)
- 30 g half-zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 1 bol mozzarella di buffala (of 1 bakje mozzarella « perlines »)
- 6 el olijfolie
- 3 el ontpitte zwarte en groene olijven in schijfjes (gebruiksklaar in de afdeling « fruit en groenten »)
- peper
- 50 g schoongemaakte notensla
- 2 el balsamicoazijn
- 6 basilicumblaadjes
- 2 bokalen artisjokbodems (2 x 185 g, uitgelekt gewicht)
- 30 g half-zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 1 bol mozzarella di buffala (of 1 bakje mozzarella « perlines »)
- 6 el olijfolie
- 3 el ontpitte zwarte en groene olijven in schijfjes (gebruiksklaar in de afdeling « fruit en groenten »)
- peper
- 50 g schoongemaakte notensla