Terugroeping product:"Dobbels vlees" verpakkingsprobleem voor 7 referenties.Meer info >

Recept zoekresultatenTaart met pecannoten
Recept zoekresultatenTaart met pecannoten
Delhaize logo
  • Taart met pecannoten
    Nutri-Score D

Taart met pecannoten

Taart met pecannotenD
Makkelijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 3 eieren
  • 300 g bruine suiker (cassonade)
  • 75 g boter
  • 300 g pecannoten
  • 1 rol zandtaartdeeg
  • 8 el zure room of bolletjes vanille-ijs
  • gedroogde kikkererwten (optioneel)
  • andere gedroogde groenten of bakparels (optioneel)
  • 3 eieren
  • 300 g bruine suiker (cassonade)
  • 75 g boter
  • 300 g pecannoten
  • 1 rol zandtaartdeeg
  • 8 el zure room of bolletjes vanille-ijs
  • gedroogde kikkererwten (optioneel)
  • andere gedroogde groenten of bakparels (optioneel)

Begin met koken

: 15 min + 35 min gaartijd
1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Rol het vel zandtaartdeeg uit en bekleed je taartvorm ermee (behoud het bakpapier). Knip een cirkel uit een nieuw vel bakpapier ter grootte van de taartbodem en leg deze op het deeg. Bedek de bodem met gedroogde kikkererwten, andere gedroogde groenten (bonen …) of bakparels en bak de taartbodem voor gedurende 15 min.
3
Klop ondertussen de boter glad met de suiker en voeg de eigelen toe, klop verder.
4
Haal de taartbodem uit de oven en verwijder het bakpapier en de gedroogde groenten of bakparels. Vul de bodem met de vulling en werk af met de pecannoten.
5
Bak de taart verder in de oven gedurende 20 min. Serveer de taart warm of op kamertemperatuur met een lepel zure room of een bolletje vanille-ijs.
1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Rol het vel zandtaartdeeg uit en bekleed je taartvorm ermee (behoud het bakpapier). Knip een cirkel uit een nieuw vel bakpapier ter grootte van de taartbodem en leg deze op het deeg. Bedek de bodem met gedroogde kikkererwten, andere gedroogde groenten (bonen …) of bakparels en bak de taartbodem voor gedurende 15 min.
3
Klop ondertussen de boter glad met de suiker en voeg de eigelen toe, klop verder.
4
Haal de taartbodem uit de oven en verwijder het bakpapier en de gedroogde groenten of bakparels. Vul de bodem met de vulling en werk af met de pecannoten.
5
Bak de taart verder in de oven gedurende 20 min. Serveer de taart warm of op kamertemperatuur met een lepel zure room of een bolletje vanille-ijs.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1832; energie (kCal): 441; vetten (g): 27,6; verzadigde vetten (g): 7,1; koolhydraten (g): 40; suikers (g): 29,7; vezels (g): 3,6; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 689,72
Amerikaans
Vegetarisch
Eindejaar
Overig
Dessert

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
99
Rietsuiker | Fairtrade
Delhaize Rietsuiker | Fairtrade
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
69
Pecannoten | ongebrand
Delhaize Pecannoten | ongebrand
2 × 200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
5
09
Zanddeeg
Delhaize Zanddeeg
230 gr
1
59
Roomijs | Vanille
Delhaize Roomijs | Vanille
1 l
  • frozen.external.af58c8a6.svg
1
99
Kikkererwten
Delhaize Kikkererwten
240 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
83
Soepgroenten | Julienne
Delhaize Soepgroenten | Julienne
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
85

Reeds in je keuken

Boter | Kant en klaar
Fairebel Boter | Kant en klaar
250 gr
2de tegen -50%
4
25
Totaal:
€19,12

Deze recepten kan je ook leuk vinden