Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

🎃🧙 Halloween bij Delhaize: ontdek angstaanjagend lekkere recepten 🧛🎃

🎃🧙 Halloween bij Delhaize: ontdek angstaanjagend lekkere recepten 🧛🎃

Naar enge films kijken, een pompoen uithollen, je in een monster verkleden of je woonkamer met griezelige decoratie versieren: dat is Halloween! Maar je Halloweenparty is pas écht compleet met hapjes en drankjes in het thema van de avond. We zetten alvast enkele bangelijke ideetjes voor smakelijke aperitiefhapjes, snacks, koekjes en cocktails op een rij. Durf jij het aan om dit lekkers op je Halloweenmenu te zetten? Moehaha!

Ontdek onze selectie producten

Griezelig lekkere aperitiefhapjes

Misschien kijk je met het hele gezin naar spannende films of nodig je de speelkameraadjes van je kinderen uit voor een verkleedfeestje. Of je maakt een uitgebreid themamenu klaar voor je vrienden. Hoe je Halloween ook viert, aperitiefhapjes zijn onmisbaar om van je avond een succes te maken! Je hoeft alvast niet bang te zijn dat je veel werk hebt, want deze smakelijke Halloweenhapjes zijn eenvoudig te bereiden en populair bij groot en klein.

Zoete Halloweenlekkernijen

De griezeligste avond van het jaar is ook meteen de ideale gelegenheid om samen met de kinderen te bakken. Wat dacht je van een huiveringwekkende Halloweentaart, koekjes versierd met Halloweenfiguurtjes, meringuespookjes of een 'bloederig' dessert met frambozencoulis? Laat je kind meebeslissen welk recept jullie gaan klaarmaken, zet een leuke playlist op en have fun!

Zelf Halloweenkoekjes of -taart maken? Dit heb je nodig:

Verrassende drankjes voor je Halloweenfeestje

Een hapje zonder drankje is pas echt beangstigend, niet? Geen zorgen, want voor elk duivels lekker aperitiefhapje hierboven bedacht mixologe Hannah Van Ongevalle een originele Halloweencocktail. In deze drankjes zit niets lugubers, maar ze zien er wel heerlijk mysterieus uit én smaken bloody good. Voor jonge Halloweenfans en mensen die het graag alcoholvrij houden is er een smakelijke mocktail. Zo kan iedereen gezellig meeklinken op een geslaagde avond.