Recept zoekresultatenVerse pappardelle met waterkers, gegrilde kerstomaten en pijnboompitten
Recept zoekresultatenVerse pappardelle met waterkers, gegrilde kerstomaten en pijnboompitten
Delhaize logo
B

Verse pappardelle met waterkers, gegrilde kerstomaten en pijnboompitten

Verse pappardelle met waterkers, gegrilde kerstomaten en pijnboompittenB
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 eieren (voor de pappardelle)
  • 1/2 bussel waterkers (voor de pappardelle)
  • 400 g bloem ‘Doppio zero’ Selezione Casillo (voor de pappardelle)
  • 2 dl olijfolie (voor de pappardelle)
  • 2 kl zout (voor de pappardelle)
  • 600 g troskerstomaten (voor de saus en de garnituur)
  • 100 g pijnboompitten (voor de saus en de garnituur)
  • 100 g parmigiano (voor de saus en de garnituur)
  • 2 el olijfolie (voor de saus en de garnituur)
  • 2 kl ‘Italia Mix’ Market Fresh (voor de saus en de garnituur)
  • Peper en zout (voor de saus en de garnituur)
  • 4 eieren (voor de pappardelle)
  • 1/2 bussel waterkers (voor de pappardelle)
  • 400 g bloem ‘Doppio zero’ Selezione Casillo (voor de pappardelle)
  • 2 dl olijfolie (voor de pappardelle)
  • 2 kl zout (voor de pappardelle)
  • 600 g troskerstomaten (voor de saus en de garnituur)
  • 100 g pijnboompitten (voor de saus en de garnituur)
  • 100 g parmigiano (voor de saus en de garnituur)
  • 2 el olijfolie (voor de saus en de garnituur)
  • 2 kl ‘Italia Mix’ Market Fresh (voor de saus en de garnituur)
  • Peper en zout (voor de saus en de garnituur)